+44 (0) 1245 363764

* 1994 - 2014 CELEBRATING 20 YEARS IN BUSINESS *

Commissions

Recent commissions. Please see our Facebook page for more.



This trolley rail was commissioned based on our standard rail but with a nod to the classic flat bed factory trolley. The wheels were salvaged from steel bins originally from a Sheffield tool factory, all the timber used is reclaimed.

A compact dining room table finished in a medium oak. All our tables are made to order so exact sizes can be specified for challenging spaces. Please see the Horace Range page for further examples and pricing.

A Horace table in situ. This example has a dark oak finish, the bench is slightly undersized to fit neatly under the table when not in use. Please see the Horace range page for further examples and pricing.

shelving commissioned for alcoves in an Edwardian living room. Internal heights were specified to incorporate a flat screen TV on a wall bracket as well as a record deck and vinyl collection. The bottom three shelves on this latter unit were deeper than the top four which corresponded with the depth of the left hand unit. Interior design by www.hideandseek.london

two sets of steel and timber wall mounted shelving frames feature a mix of flat, angle and round bar steel, the timber shelves are infilled flush to the tops of the angle surrounds.

A workbench style high table commissioned for a hallway. We can produce these to different sizes, in natural or painted finishes, please enquire for pricing.

These units were commissioned for Daylesford Organic. Originally wooden 'bins' for shoe lasts, they were originally from one of the Northampton factories. We added the timber uprights to form a single unit and add some space between each rack. An aged zinc top trimmed with matching timber was added to give a flat surface making the unit also suitable for stacking stock. We can reproduce these bins to different sizes and specs. Those shown were 240cm wide.

This bench with high hooks was commissioned for the entrance of a restaurant. Construction is a box section frame with inset timber and cast iron hooks.

A quantity of these steel easels were commissioned as stands for LED screens for in store use to show up coming collections at Ralph Lauren stores in Europe. Timber frames were made to house the screens.

This unit was commissioned to store vinyl records with room for a turntable on top. The customer specified a white washed finish for the timber elements of the cabinet.

Previous 1 2 3